-پاسخ آیت الله سیستانی درباره لباس مشکی در محرم وصفر
-پاسخ آیت الله خامنه ای درباره افطار کردن با تربت امام حسین علیه السلام
-دست زدن همراه با شادي و خواندن و ذكر صلوات بر پيامبر اكرم و آل او(ص) درجشن هايي كه به مناسبت ايام ولادت ائمه(ص) و اعياد وحدت و مبعث برگزار مي شود چه حكمي دارد؟ اگر اين جشن ها در مكانهاي عبادت مانند مسجد و نمازخانه هاي ادارات و يا حسينيه ها برگزارشوند، حكم آنها چيست؟
-پاسخ آیت الله شبیری زنجانی درباره جشن عروسی در ماه محرم وصفر
-پاسخ آیت الله مکارم شیرازی درباره اصلاح و آرایش در ماه های محرم و صفر
-پاسخ آیت الله روحانی درباره جنگ عایشه با امیرالمؤمنین (علیه السلام) از همه گناهان بدتر بود
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز روز عید غدیر
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز عید غدیر
-پاسخ آیت الله حکیم در باره افضل بودن حضرت علی علیه السلام از بقیه ائمه وپیامبران
-پاسخ آیت الله وحید خراسانی درباره سیگار کشیدن در ماه رمضان

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.

  کد مطلب:10050 شنبه 1 فروردين 1394 آمار بازدید:7

دچار وسواس در وضو گرفتن بودم . با نصايح شما بهتر شدم . دوباره دچار شده ام و همين طور درنماز دچار وسواس هستم . فكر مي كنم كه حدثي از من سر زده و نمازم باطل شده است گاهي چند بار نماز مي خوانم .آخرش هم به دلم نمي چسبد. لطفا راهنماييم كنيد.

خواهر گرامي , از اين كه مجدداً با ما مكاتبه كرده ايد, تشكري كنيم . اميدواريم اين پاسخ همانند پاسخ قبلي مفيد باشد. بيماري وسواس از قوهء واهمهء ناشي مي شود;يعني انسان دچار موهوماتي مي شود كه اصل و حقيقت نداد و همه اش پندار و فكر و خيال است . غالباً انسان هايي كه قوهء واهمه شان قوي تر است , دچار اين گونه موهومات مي شوند و وقتي از حد گذشت , تبديل به بيماري مي شود و بايد آن را درمان كرد. انسان هاي وسواسي زمينه , قبلي داشته اند يا كسي مانند مادر و پدر و دوست , اين زمينه را در انسان ايجاد كرده است . راه اساسي درمان وسواسي , به توجهي كامل به توهمات ذهني است . اگر چند نوبت به اين توهمات ترتيب اثر داده نشود, كم كم بهودي حاصل مي شود. ما بايد توجه داشته باشيم خداوند متعال هرگز از ما اين گونه وضو يا نماز را نخواسته است و شايد اگر به اين نحو وضو يا نماز بخوانيم , باطل شد. بايد همان طور كه بقيهء مردم وضو مي گيرند, وضو بگيريم و مانند بقيهء مردم نمازبخوانيم و نيازي نيست خود را معطل كنيم . آخرش هم نه وضو و نه نماز و نه هيچ عبادتي به دلتان نچسبد و از خودناراحتي و ناراحت باشيم . اگر اين بيماري را درمان نكنيم , روز به روز بدتر مي شود و به جايي مي رسد كه اصلاتوانايي و قدرت وضو و نماز سلب مي شود.

مي گويند شخصي در وضو وسواس داشت و تا طلوع آفتاب يا غروب . نمي توانست وضو بگيرد و هر روزنمازش خراب مي شد. اسلام دين سخت و دشواري نيست . پيامبر 6فرمود: . دشواري هايي كه براي خود درست مي كنيم , گناه دارد, و بايد درروز قيامت جوابگوي هدر دادن وقت و اسراف آب و غيره باشيم . پس بايد شما از خدا بترسيد و دست از اين وسواسي كه كار خلاف شرع است , برداريد. و قطعا بدانيد كه گناه مي كنيد. اگر جلوي اين وسواسي را نگيريد, ضرر به جان و مال و وقت خود مي زنيد و اين كار بسيار زشت و حرامي است . شما فقط يك مرتبه سريع وضو بگيريد و يك مرتبه نماز بخوانيد, حتما اگر وضو يا نمازتان به دلتان نچسبد. اصلاً خداوند متعال از نماز صحيح نمي خواهد. خدا ازشما كه دچار اين بيماري هستيد, يك مرتبه نماز خواندن را مي خواهد و شما كه بدتر از كسي كه همواره بول از اوخارج مي شويد نيستيد. آدم سلسل البول بايد يك وضو بگيرد و سريعاً نمازش را بخواند, با اين كه مي داند بول دربين نماز او خارج مي شود. بنابراين از اين به بعد اگر دوبار وضو بگيريد يا دو بار نماز بخوانيد, كار حرامي انجام داده ايد و گناه كار خواهيد بود. يك مرتبه وضو و يك مرتبه نماز. والسلام .

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.